BMW M2 iz dneva v dan postaja bolj pričakovan in zaželjen. Vedno več se na spletu pojavlja fotografij in posnetkov testiranj, vendar bo na uradno predstavitev potrebno počakati na prihodnje leto. O opaženih testnih vozilih športne dvojke smo že pisali, več si lahko preberete TUKAJ in o testiranju M2 na Nürburgringu TUKAJ. Čeprav je M2 na fotografijah podoben […]

BMW M2 iz dneva v dan postaja bolj pričakovan in zaželjen. Vedno več se na spletu pojavlja fotografij in posnetkov testiranj, vendar bo na uradno predstavitev potrebno počakati na prihodnje leto. O opaženih testnih vozilih športne dvojke smo že pisali, več si lahko preberete TUKAJ in o testiranju M2 na Nürburgringu TUKAJ.

m2-med-testiranjem (5)

Čeprav je M2 na fotografijah podoben prejšnjim zakamufliranim dvojkam, se ta od ostalih razlikuje po štirih izpušnih ceveh, ima tudi agresivnejši prednji odbijač, izstopajoče prednje blatnike in visoko zmogljiv zavorni sistem.

m2-med-testiranjem (2)

Pri BMW zaenkrat še ne podajajo veliko informacij o motorju, pričakovano pa je, da bodo uporabili 3,0-litrski šestvaljnik, ki bo proizvedel okoli 375 konjskih moči, to pomeni, da bo imel približno 50 konjskih moči več od najmočnejše verzije v seriji 2, M235i.

m2-med-testiranjem (4)

Začetek proizvodnje lahko pričakujemo pozno jeseni 2015, s prvimi dostavami strankam pozimi 2015 oz. v začetku leta 2016.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code