V letu 2016 bodo pri BMW predstavili drugo generacijo X1 Sports Activity vozila. Testni avtomobil je bil viden v Nemčiji med običajnim poskusnim testiranjem. Med tem, ko je bil pri prvi generaciji ponujen pogon na zanja kolesa ali pa xDrive je sedaj na voljo pri F48 X1 BMW-jeva nova platforma pogona na prednjo os, ki je lahko […]

V letu 2016 bodo pri BMW predstavili drugo generacijo X1 Sports Activity vozila. Testni avtomobil je bil viden v Nemčiji med običajnim poskusnim testiranjem.

Med tem, ko je bil pri prvi generaciji ponujen pogon na zanja kolesa ali pa xDrive je sedaj na voljo pri F48 X1 BMW-jeva nova platforma pogona na prednjo os, ki je lahko tudi nastavljena na opcijo štirikolesnega pogona.

Za pridobitev prostora in izboljšanje izgleda so spremenjene oblikovne linije, s pogonom na prednja kolesa pa bo tudi več prostora v notranjosti.

Sveže oblikovanje, ki je še zmeraj skrito pod močnim kamuflažnim vzorcem, je namenjeno k modelu privabiti tudi mlajše kupce. Tudi pri novem X1 so uporabljene tipične obllikovalske poteze, ki so značilne za nove BMW modele, kot so povezane prednje luči in ledvičke, ter zadnje luči L-oblike.

Novi F48 BMW X1 bo poganjala nova družina 4-valjnih motorjev v dizelski in bencinski različici.

VIR: članek

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code