Brez dvoma bo na letošnjem Chicago Avto Showu veliko obiskovalcev na BMW razstavni prostor pritegnil prav tale BMW M4 s številnimi M Performance deli v Purple Silk barvi.

Včeraj se je odprl letošnji Chicago auto show. Kot vedno je moč najti tudi številne primerke posebnih BMW vozil, a po našem mnenju je tale BMW M4 v Purple Silk barvi s skorajda vsemi M Performance dodatki prava paša za oči. Med prvimi M Performance dodatki prav zagotovo opazimo izpušni sistem iz titana in zaključke cevi iz karbona. Prav tako opazimo style 763 aluminijasta platišča, ki bodo kmalu na voljo tudi na modelih M3, M4 in celo M2. Sprednje so velikosti 19 palcev, zadnje pa kar 20 palcev.

BMWBLOG-BMW-M4-Purple-Silk-Chicago (14)

Kot se pa za tak avto spodobi ima ta primerek nameščene tudi BMW M Performance pokrove stranskih ogledal, stranske pragove in ogromen karbonski zadnji spojler, ki močno izstopa. Le-ta naj bi sicer pomagal tako, da predvsem pri višjih hitrosti ohranja zadek miren in s tem zagotavlja višjo mero vodljivosti. Žal pa ta primerek modela M4 kljub temu poganja nespremenjen 3,0-litrski vrstni šestvaljni motor, ki razvije 431 konjskih moči ter 550 Nm navora. Moč tega zanimivega primerka pa je mogoče po zaslugi boljšega izpušnega sistema vseeno nekoliko večja.

Vir: BMWBLOGFotograf: BMWBLOG

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code