Ni važno, ali je DTM, United SportsCar Championship ali nešteto drugih tekmovanj, teden za tednom se BMW ekipe in vozniki po celem svetu borijo za točke, zmage in naslove. Tudi izven dirkališč, člani ogromne BMW Motorsport družine s širom celega sveta ustvarjajo naslovnice časopisov in spletnih revij.

Spa-Francorchamps (BE), 27. julij 2014. 24-urna dirka je zaključena, 60 minutni premor zaradi nesreče in vznemirljiv zaključek. BMW vozniki in ekipe so izkusili turbulenčno dirko, ki je uničevala živce predvsem proti koncu te 66. zapovrstne 24-urne dirke na belgijskem dirkališču. Po 527tih krogih so Dirk Werner (Nemčija), Lucas Luhr (Nemčija) in Markus Palttala (Finska) s številko 77 v BMW Z4 GT3 z drugim mestom končali tekmovanje.
Motor Racing - 24 Heures de Spa Francorchamps - Spa, Belgium
Zmago so slavili Audijevi vozniki Laurens Vanthoor (Belgija), Rene Rast (Nemčija) in Markus Winkelhock (Nemčija), ki so ujeli BMW Z4 GT3 le petnajst minut pred zaključkom dirke in zmagali s samo 7,077 sekunde prednosti v eni najbolj tesnih dirk na Spa kadarkoli doslej. Druga BMW ekipa, Ecurie Ecosse je prišla med prvih deset. Alexander Sims, Oliver Bryant, Andrew Smith in Alsdair McCaig (vsi Angleži) so bili s svojo močno borbenostjo nagrajeni s sedmim mestom.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code