BMW M Coupe, imenovan "Individual Anniversary 25 Years" se predstavi z izjemnimi podrobnostmi in Macao Blue barvo karoserije, kombinirano s karbonom.

Podrobnosti so razvidne povsod, verjetno najbolj zanimiva pa je tista na karbonski strehi: značilne M črte potekajo ob strani čez karbonski del in morda celo predstavljajo nov trend? Največ sprememb je v potniški kabini, kjer BMW Individual povsod izraža svoj unikatni karakter.bmw-individual-25-let (1) Merino usnjeno oblazinjenje je izdelano iz dveh odtenkov: črnega in Silverstone usnja s kontrastnimi šivi in vezenimi logotipi 25. obletnice. Tudi prestavna ročica je prejela usnjeno preobleko in vezen M logotip, seveda pa tudi v notranjosti ne manjka karbonskih poudarkov in M logotipov.

BMW zaenkrat še ni razjasnil, ali bo poseben F82 M4 Coupe prejel kakšno nadgradnjo moči, verjetno pa bo uporabljal standardni 3,0-litrski vrstni šestvaljnik s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora. Objavljeni tudi niso še podatki, koliko Macao M4 bo proizvedenih, več bo verjetno jasno v prihodnjih tednih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code