Trg je nasičen oz. prenasičen z vozili in predelavami le teh. A še vedno lahko najdemo primerke, ki nas dodatno navdušijo in presežejo do sedaj videno. Današnji primerek je vsekakor eden takšnih.

Gre za BMW M4, ki ga je v roke dobilo podjetje 3D Design in ga spremenilo v pravega zapeljivca. Avtomobil se sicer vozi po cestah Kitajske. Gre za BMW M4, na katerega je bilo nameščeno precej poprodajnih izboljšav. Zadnje luči so zamenjane s tistimi iz BMW M4 GTS, sicer pa gre za običajno različico M4.

Poprodajni predelovalec je iz svoje ponudbe namestil sprednji odbijač, zadnji veliki GT spojler in nov sistem dotoka zraka. Da je avtomobil bolj približan tlom je bilo zamenjano vzmetenje; sedaj je nameščeno vzmetenje KW Clubsport 3Way.

A kljub temu, da gre za običajno različico M4 je bil seveda opravljen poseg v elektroniko. M4 ima opravljeno nadgradnjo ECU Prestige, ki skupaj z izpušnim sistemom Capristo in CSF hladilnim sistemom poskrbi za povečano moč motorja. Žal ne vemo kakšno moč avtomobil premore, a lahko ugibamo, da se vrti vsaj okrog 500 konjskih moči. Nadgradnja pa ne bi bila nadgradnja brez menjave platišč. M4 ima zato nameščena BBS Fir platišča, pod njimi pa je močnejši zavorni sistem Brembo GTR.

Mi smo navdušeni in menimo, da gre za eno lepših predelav. Kako se zdi vam?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code