Vam M Sport paket ni dovolj in želite vašega BMW X3 še nekoliko bolj začiniti? Morda ima 3D Design odgovor za vas.

3D Design spremljamo že kar nekaj časa, saj delajo ene najboljših ‘aftermarket’ delov in predelav na svetu, kar je opazno tudi pri paketu za novega BMW X3. X3 ni ravno avtomobil za entuziaste, saj je večinoma samo družinski SUV, ki se obenem tudi pelje precej dobro. Ima pa zato vseeno močno bazo privržencev, ki bodo morda zelo veseli take nadgradnje saj izgleda celo bolje kot originalni M Performance deli.

Predelava je zgolj vizualna, saj ne zajema nobenih mehanskih sprememb ali dodelav motorne elektronike. Zato pa avtomobil vsaj izgleda še bolj agresivno kot prej, za kar poskrbi nov prednji podaljšek odbijača in zadnji difuzor, ki sta narejena iz karbonskih vlaken, ter zadnji spojler, ki je narejen iz etil karbamata. Videz lepo zaključijo nova Type 3 platišča, ki avtomobilu dodajo še nekaj stila.

Lotili so se tudi notranjosti, kjer najdemo značilne 3D Design kovinske prestavne ročice, ki so na otip mnogo bolj kvalitetne od BMW-jevih plastičnih, obenem pa so tudi dosti večje, kar pomeni lažje prestavljanje ob hitrejši vožnji. Poleg kovinskih, obvolanskih prestavnih ročic, najdemo v notranjosti še aluminijaste stopalke in 3D Design tepihe. Dodatki niso kričeči in neokusni pa vendar je ravno to najboljše saj le še dodatno poudarijo že tako agresivne linije novega BMW X3 in ponujajo dobro alternativo entuziastom, ki so si ustvarili družino in potrebujejo nekaj praktičnega.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code