Pogrešali smo že kakšne novosti in v oči padajoče modele iz Bližnjega vzhoda. Kot nalašč nas je BMW Abu Dhabi v zadnjem tednu razveselil z novim prišlekom: simpatičnim modrim BMW X3.

Facelift BMW F25 X3 se zelo hitro prepozna predvsem po spremenjenih sprednjih lučeh. Seveda bi pozornost lahko namenili tudi izboljšanim motorjem, ampak tukaj trenutno nismo za ta namen. Predstavljeno vozilo v spodnji galeriji namreč potencialne kupce lovi s svojimi čari lepote. X3 sicer ni klasika, ko govorimo o predelavah in dodajanju aerodinamičnih delov, vseeno pa tudi takšen model lahko z njihovo pomočjo izgleda bolj športno… čeprav je že njegova zasnova precej daleč od tega.

bmw-f25-x3-abu-dhabi (1)

Različica, ki je bila uporabljena za predelavo je sicer najmočnejši bencinar: M Sport xDrive35i namreč uporablja 3,0-litrski vrstni šestvaljnik, ki proizvede 306 konjskih moči in 400 Nm navora. Barvni odtenek karoserije sicer ni znan, vendar nekoliko spominja na Long Beach Blue barvo, uporabljeno v opcijah pri BMW X5 M. Deli zunanjosti pa so nekakšna mešanica različnih poprodajnih podjetij. Stranska ogledala so naprimer originalna M Performance, prav tako črne ledvičke. Potem pa zaznamo ogromna platišča podjetja AC Schnitzer, Alpinin sprednji odbijač, zadaj pa se ponovno srečamo z izpušnimi cevmi ACS. Ne glede na mešanico dodatkov lahko priznamo, da izbira ni bila slaba, X3 pa je dobil nekaj športnega duha.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code