Do sedaj smo že lahko občudovali mnoge primerke športnejših Bavarcev arabske dežele, zato BMW Abu Dhabi ne potrebuje večje predstavitve. Včasih je že minimalizem dovolj, da osupne tudi najzahtevnejše kupce.

Kot je to že navada, je bil tudi tokrat za osnovo uporabljen BMW F82 M4 v Austin Yellow barvi karoserije, ekipa iz Abu Dhabija pa mu je nato dodelila nekaj več individualizma. Poln paket M Performance dodatkov pomeni, da je zlat M4 prejel karbonski sprednji podaljšek odbijača, nove stranske pragove, zadnji difuzor, pokrove stranskih ogledal in črne ledvičke, svoje mesto na vozilu pa je našel tudi v oči padajoč zadnji spojler.

V notranjosti izstopa predvsem Alkantara z modrimi šivi, M Performance volan in nekaj karbonskih vložkov za odlično povezanost z zunanjostjo vozila.

bmw-m4-abu-dhabi (6)

Seveda ne gre brez novega M Performance izpušnega sistema, s katerim Coupe dobi tisto pravo hrumenje, zaključki izpuha pa se do popolnosti skladajo s karbonsko olepšanim vozilom. Pod pokrovom motorja ni sprememb, tako 3.0-litrski TwinPower Turbo še zmeraj proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm navora. 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code