Kako bi se počutili, če bi vas namesto kakšne Škoda ali Volkswagna ustavili z Rolls Roycem? Bi jim sploh verjeli, da so policaji? Nam morda pravljica, za Abu Dhabi pa resničnost.

Človek skorajda želi narediti kakšen prekršek, da bi se usedel na zadnje sedeže te super-luksuzne limuzine. Prve fotografije so že ušle na splet pretekli vikend, sedaj pa je vozilo razstavljeno v nakupovalnem središču, namen njegove premiere pa se skriva v kampaniji “Your Choice Determines Your Destiny”. Nov slogan poudarja, da je odgovornost vsakega posameznika ekstremno pomembna za zmanjšanje nesreč na cestah. Ozaveščanje o brezglavih dejanjih, kot je telefoniranje med vožnjo, prehitra vožnja, ohranjanje varnostne razdalje, pa potencialno lahko zmanjša število smrtnih žrtev.

abu-dhabi-police-rr-phantom (2)

Potem pa se vprašamo, kako bo k takemu ozaveščanju pripomogla flota najhitrejših vozil na svetu? Phantom je boleče drag in sorazmerno hiter, vseeno pa ni ne najhitrejši, ne najdražji. Med najboljšimi policijskimi vozili se znajdejo tudi Ferrari FF, Aston Martin One-77, Bugatti Veyron in McLaren MP4-12C. 

abu-dhabi-police-rr-phantom (1)

Seveda v resnici ta vozila opravijo bolj malo dela. Glavni namen flote superšportnikov in luksuznih vozil je usmeriti nase pozornost in privabiti turiste.

Objava osebe Khaleej Times.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code