AC Shnitzer je sedaj tudi uradno lansiral svoj celotni tuning program za novo generacijo BMW M5.

Od sedaj naprej nemški tuner AC Schnitzer ponuja ekstenzivne možnosti predelav tudi za novo generacijo BMW F90 M5. S pomočjo predelave motorne elektronike so navadnemu BMW M5 (ne competition modelu) dvignili moč na kar 690 konjskih moči in 850 Nm navora, k čemer je pripomogel tudi njihov izpušni sistem z loputami, ki se odprejo, ko si zaželimo še glasnejše simfonije osmih valjev.

Morda je še najbolj zgovoren podatek, da je s povečano konjenico in KW V4 vzmetenjem, njihov avtomobil zmožen opraviti s slovitim Nurburgringom v manj kot sedmih minutah in pol (7:29:50), oziroma natančno 9 sekund hitreje od tovarniškega BMW F90 M5.

Seveda se v stilu pravega ‘tunerja’ niso ustavili le pri nadgradnji pogonskega sklopa in vzmetenja, temveč so avtomobilu posvetili tudi širok nabor aerodinamičnih dodatkov, ki pa po našem mnenju niso pretirani in avtomobilu izjemno dobro pristojijo. Morda bi sami izpustili le nekoliko neposrečen zadnji spojler, saj avtomobil na slikah brez njega, oziroma z izbranim t.i. lip spojlerjem, deluje naravnost fantastično.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code