AC Schnitzer je v roke dobil novo serijo 4, ki pa je z njihovo preobrazbo postala relativno lepa. Zakaj relativno? Ker je v primerjavi s prejšnjo generacijo še vedno stopnjo nižje. Sicer je okus arbitraren, tako da presojo prepuščam vam.

V Aachnu ne počivajo! Pri AC Schnitzer so si po predstavitvi nove serije 4 konkretno pljunili v roke in danes že predstavljajo svojo vizijo serije G22. Tokrat je bila glavna prioriteta aerodinamika. Kljub običajnem nadgrajevanju pogonskega sklopa, so trenutno na voljo le estetski dodatki. Ostala oprema, ki temelji na izboljšanju zmogljivosti avtomobila in ki bo vašo serijo 4 pripeljala na povsem novo raven, bo predstavljena nekoliko kasneje, saj je zaenkrat še v fazi izdelave.

Elementi, ki so jih ta teden pri aachenskem podjetju razkrili obsegajo sprednjo masko z novim ‘spojlerjem’, nove stranske pragove ter zadnji minimalistični ‘spojler’ na strehi. Za dodaten »downforce« pa vas čaka tudi klasičen »lip« ‘spojler’ na pokrovu prtljažnika.

Aachenski podpis pa kot vedno sega tudi med izbiro platišč. Izbirati je mogoče med 19 ali 20 palčnimi litimi platišči v različnih barvnih kombinacijah. Platišča pa niso edini faktor, ki modro lepotico na slikah naredijo še bolj impresivno. Avtomobil je prav tako postavljen na nov komplet vzmeti, ki mesto sedenja znižajo še za dodatnih 30 milimetrov. V sami kabini pa najdemo aluminijasto prestavno ročico ter aluminijaste prevleke pedal.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code