Iz Nemčije prihajajo čedalje bolj zanimive predelave stebra znamke BMW - nove serije 3.

Nemški AC Schnitzer je v svetu avtomobilskih predelav poznan kot eden najbolj priznanih tunerjev nasploh, ki se redno loteva produktov znamke BMW. Obenem je to tudi eden redkih tunerjev, kjer ob predelavi ne izgubite tovarniške garancije tudi, če se gre za predelavo motorne elektronike in nekaterih notranjih delov, kar le še dodatno priča o kakovosti izdelave in o zaupanju matičnega podjetja.

Tokrat so se v svojem stilu lotili nove, sedme generacije BMW serije 3, ki v M Sport obliki že v osnovi izgleda fantastično. Svoje doda tudi Portimao Blue barva, ki še dodatno poudari športni videz in elegantne linije. AC Schnitzer se je odločil zadeve ponesti še na višji nivo in tako predstavil serijo aerodinamičnih dodatkov najvišje kvalitete, ki prav okusno popestrijo zunanjost avtomobila.

Spredaj lahko opazimo impozanten prednji odbijač, ki ga naredi še bolj agresivnega, zadaj pa je zgodba še precej bolj zanimiva. Drug difuzor, kar štiri izpušne cevi, izrazit zadnji lip spojler, ter majhen strešni spojler, se skupaj zlijejo v izjemno privlačno celoto, ki jo zaključijo stranski pragovi in značilna AC Schnitzerjeva platišča v velikosti 20 palcev. Ravno platišča so morda še najmanj posrečen dodatek sicer izjemno privlačni predelavi nove serije 3, ki je za boljši videz še spuščen za približno 25 mm.

Kaj pravite, je predelava posrečena ali ne? 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code