Dočakali smo prvo predelavo nove serije 8. Pri AC Schnitzer niso pretiravali, kljub temu pa najdemo veliko izrazitih dodatkov.

Obiskovalci sejma Essen Motor Show 2018 si bodo lahko v prihodnjih dneh ogledali čudovito novo generacijo serije 8 opremljeno s številnimi AC Schnitzer atraktivnimi dodatki. Gre sicer za koncept, kar pomeni, da zaenkrat še ni znano, ali bodo točno taki dodatki v prodaji, ampak glede na prejšne izdelke, verjamemo, da se končni izdelek ne bo močno razlikoval.

Pri predelovalski hiši AC Schnitzer so začeli z znižanimi vzmetmi s čimer so oddaljenost do tal znižali za 25 milimetrov spredaj in 15 milimetrov zadaj. To naj bi se močno poznali pri vozniški dinamiki in stabilnosti avtomobila. Pri tem pa udobje naj ne bi trpelo preveč. Kar se pa tiče dodatkov na karoseriji, pravijo, da so zasnovani z namenom čimvečje aerodinamike. Najdemo sprednji spojler odbijača (splitter), karbonske stranske pragove in zračnike, zadaj pa najdemo izrazit karbonski difuzor in Carbon Sport nastavke zaključnih cevi. Notranjost so dodatno oplemenitili z dodatki iz aluminija.

To pa še ni vse! Poskrbeli so tudi za optimizacijo motornega računalnika, M850i xDrive tako iz serijskih 530 konjskih moči in 750 nevtonmetrov navora razvije 600 konjskih moči in kar 850 nevtonmetrov navora. Tudi na zmogljivo dizelsko različico 840d niso pozabili. Le-ta v osnovi razvije 320 konjskih moči in 680 nevtonmetrov navora, po predelavi pa 380 konjskih moči in 780 nevtonmetrov navora.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code