AC Schnitzer velja za enega najbolj zaželjenih nemških tunerjev vozil znamke BMW, sedaj pa so razkrili tudi ultimativni družinski avtomobil.

BMW je v zadnjem času predstavil ogromno novih modelov, med temi pa je eden najpomembnejših ravno BMW G21 serije 3 Touring, saj nova generacija vrača steber znamke na stara pota najboljšega v svojem razredu. Seveda pa vedno obstajajo tisti, ki si želijo še več, za te stranke pa bo poskrbel AC Schnitzer. Njihova najnovejša kreacija, so dodatki za modele 320i, 330i, M340i in 330d, ki hočejo pokazati, da tudi karavani še niso za odpis.

Seveda pa ne bi bila to ena najbolj znanih nemških tuning hiš, če se ne bi lotili tudi dodelave motorne elektronike. Za bencinske modele so le te še v razvoju, za dizelsko različico 330d pa je le ta že končana in obljublja veliko. Namesto standardnih 265 konjskih moči, jih namreč po posegu obljubljajo kar 315, poleg tega pa je vozniku na voljo tudi 660 Nm največjega navora.

Poleg motorne elektronike novi dodatki za serijo 3 Touring vključujejo tudi nov izpušni sistem in športno vzmetenje za avtomobile brez aktivnega vzmetenja, ki vozilo znižajo za 25 milimetrov. Poleg tega je na voljo tudi standardni asortiman aerodinamičnih dodatkov, ki so poleg vizualne privlačnosti tudi funkcionalni, saj dejansko prispevajo tudi nekaj pritisne sile k tlom, tipični videz AC Schnitzer pa zaključujejo tudi njihova platišča.

Je AC Schnitzer ustvaril popolnega karavana? Ne pozabite, da z njihovo predelavo obdržite tudi tovarniško garancijo, do prihoda modela M340d, pa bo to najhitrejša izbira za ljubitelje dizelskih šestvaljnikov v novi seriji 3.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code