Nemško tuning podjetje AC Schnitzer je predstavilo tuning paket za BMW X4. Podjetje se ukvarja večinoma z nemškimi vozili on je med bolj poznanimi poprodajnimi predelovalci.

Program za X4 ponuja tako vizualno, kot tudi zmogljivostno nadgradnjo, ki dovoljuje lastnikom X4 dodatno unikatnost vozil. AC Schnitzer vsakič zagotovi, da je njihovo značilno oblikovanje dostavljeno enakovredno vsem zunanjim izgledom modelov. Oblikovanje platišč in aerodinamičnih delov pa nam je znano že iz prejšnjih tuning paketov.

Pod pokrovom je AC Schnitzer zagovotovil konkretno povečanje moči, bencinski xDrive20i je posodobljen na 245 konjskih moči, xDrive28i ima sedaj 294 konjičkov, najmočnejši, 3,0-litrski bencinar pa dobi posodobitev zmogljivosti na 360 konjičkov iz 306 standardnih.

Kar se tiče dizlov, tudi ne ostajajo nedotaknjeni. 20d dobi sedaj 220 konjskih moči, 30d 309 KM, 35d pa 360 KM. Verjetno bodo slednji toliko bolj priljubljeni zaradi boljše porabe goriva. AC Schnitzer je predstavil veliko število drugih dodatkov za X4, med drugim tudi športno vzmetenje, ki vozilo zniža za približno 30 mm, aluminijasta platišča od 18-22-palčnih, aerodinamični paket za standardni in M Sport paket, ter posodobljeno notranjost, več pa si lahko ogledate sami v spodnji galeriji slik.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code