Dandanes je zares težko , da se pred radovednimi očmi karkoli še skrije. Tako tudi AC Schnitzerju ni uspelo, da bi njihova predelava njihove BMW serije 2 ostala skrivnost do ženevskega avtomobilskega salona, ki se začne prihodnji teden.

Bralec Bimmertoday je blizu nemškega Aachna opazil, da se na transporterju vozi nenavadno zeleno vozilo. Po bližjem in natančnejšem pregledu fotografij in posnetka je razvidno, da je to BMW M235i z “widebody” paketom karoserije in ogromnim zadnjim spojlerjem. Kakšne so spremembe pod pokrovom motorja ni jasno, vendar že po samem izgledu sodeč AC Schnitzerjeva ACL2 predelava izgleda zelo zanimivo.

Temno zelen F22 je nedvomno na poti v Ženevo, kjer bo od tretjega marca naprej potekal 86. ženevski avtomobilski salon. Ker je AC Schnitzer precej zadržan z informaciji o njihovih vozilih na salonu je to razkritje še toliko bolj zanimivo. Glede na pretekla leta sodeč bo ACS tudi letos navduševal z odličnimi vozili, ki bodo tako atraktivnega videza kot tudi nadgrajeni v zmogljivosti.

ac-schnitzer-acl2 (2)

Dodatna aerodinamična zakrilca na sprednjem odbijaču, dramatično zmanjšana in zelo poenostavljena zunanja ogledala in velik zadnji spojler naznanjajo, kako pomembna je bila za inženirje AC Schnitzerja sama aerodinamika ACL2. Zanimiva so tudi dvobarvna platišča, zasnovana v tipičnem Schnitzer oblikovanju, ki v sebi skrivajo masiven zavorni sistem. Glede na njihovo predelavo enke, z imenom BMW 150d, lahko pričakujemo tudi drastično povečanje zmogljivosti, z več informacijami o “zelenem vragu” pa se vam bomo oglasili v živo iz ženevskega avtomobilskega salona!

Vir: Bimmertoday

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code