BMW X4 je z AC Schnitzer dodatki skorajda drugačen avtomobil, kar je vsekakor dobra stvar.

Nemška predelovalska hiša je zadnje mesece vneto pripravljala nov program dodatkov športne narave, ki še bolj oplemenitijo videz kupejevskega športnega terenca nove generacije X4. Med drugim najdemo pakete optimizacije motornega računalnika za nekaj več konjev, izpušne sisteme, aerodinamične dodatke na zunanjosti in aluminijaste dodatke v notranjosti. Najdemo pa tudi komplete, kot je recimo kit vzmeti, ki zniža podvozje do 30 milimetrov. Izberete lahko tudi AC1 aluminijasta platišča v velikosti 19 ali 20 palcev. Le-ta so v dveh barvah, predstavljajo pa pet krakov.

AC Schnitzer v ponudbi ponuja tudi aerodinamične dodatke, kot je recimo sprednji spojler, zadnji difuzor, stranski pragovi in podobno, a najbolj izrazit je zagotovo ”Racing” zadnji spojler… V notranjosti lahko izbirate med alumunijastimi pedali in različnimi dekoracijskimi elementi v notranjosti.

Izboljšan izpušni sistem z bolj pretočnim katalizatorjem je že na voljo in po besedah predelovalske hiše opazno izboljša potencial pogonskega sklopa. V fotogaleriji si lahko ogledate primerek X4 opremljen z nekaj omenjenimi dodatki.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code