Kako prepoznate klasična poprodajna podjetja kot so Hamann, Alpina ali AC Schnitzer? Po njihovih klasičnih platiščih, seveda! Naslednji BMW M4 poleg Schnitzerjevih platišč uporablja še mnogo drugih dodatkov...

BMW Abu Dhabi je kot prava zakladnica unikatnih bavarskih izdelkov, zapovrh pa nam vedno omogočijo, da si vozilo, če ne že v živo, podrobno ogledamo v celem kupu fotografij. Kako je BMW-ju uspelo, da je iz “baby blue” pastelno nežne modre barve ustvaril popolno prodajno uspešnico? To mi še sedaj ni jasno, je pa dejstvo, da je poleg Austin Yellow eden najpopularnejših izbir. Seveda Arabcem M4 v standardnem izgledu ni dovolj, tako je M Coupe prejel AC Schnitzerjev izgled in njihovo nadgradnjo zmogljivosti, ki 3.0 litrskemu šestvaljniku namesto 431 konj omogoča kar 510 KM. 

bmw-m4-ac-schnitzer-abu-dhabi (16)

Karbon je seveda prisoten povsod, od sprednjih “splitterjev”, rež na pokrovu motorja, zaključkih izpuha, zadnjem spojlerju in difuzorju ter v notranjosti. Kaj pa platišča? Seveda M4 na sebi nosi tudi AC1, izjemno lahka, 20-palčna kovana platišča. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code