Ko BMW M2 postane še boljši, smo bližje popolnemu avtomobilu.

BMW M2 velja za enega izmed najboljših modelov, ki so kdajkoli zapeljali iz BMW M oddelka vseh časov. Je lahek, zmogljiv in s tem tudi precej okreten. Kot pa že vemo, popolnega avtomobila na svetu ni in tudi M2 lahko z nekaj enostavnimi dodatki postane precej bolj zaželjen avtomobil. Ravno zato vam danes predstavljamo primerek, ki je pred nekaj dnevi zapeljal v Abu Dhabi BMW salon.

BMW M2 se je lotila predelovalska hiša AC Schnitzer, ki slovi po predelavah nemških vozil. Takoj opazimo karbonske pokrove stranskih ogledal iz znanega M Performance kataloga in pa črne ledvičke prav tako iz omenjenega programa. AC Schnitzer je piko na i dodal s sprednjim karbonskim podaljškom odbijača, karbonske elemente na sprednjem odbijaču, nova aluminijasta platišča, velik zadnji spojler in pa karbonski difuzor s štirimi zaključki izpušne cevi zmogljivega AC Schnitzer izpušnega sistema.

Predelovalska hiša AC Schnitzer za BMW M2 ponuja tudi optimizacijo motorne elektronike, a nismo prepričani, če je bil tudi ta primerek deležen omenjene predelave. Sicer pa so nekaj pozornosti namenili tudi notranjosti, kjer opazimo dekorativne elemente iz karbonskih vlaken.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code