Ko govorimo o kvaliteti in lepoti je tu podjetje, ki bo vsakič dostavilo oboje v enem paketu. Seveda govorimo o Akrapovič izpušnih sistemih, ki so se dokazali za visoko kvalitetni poprodajni produkti za naboljša vozila na svetu.

Od kvalitetne izdelave, izboljšanih zmogljivosti, zmanjšanja teže, do oblikovno izpopolnjenega izdelka, Akrapovič definitivno ve, kaj počne.

Združevanje zmogljivosti in zvoka ponuja tudi Akrapovič izpušni sistem s karbonskimi zaključki za BMW M6. Lanskoletni novinec v DTM Marco Wittmann, ki je letošnjo sezono zelo uspešen z BMW M4 DTM je za nagrado od BMW dobil F13 M6, narejen po njegovih željah.  Individual Manufaktur ekipa je bila priklicana na pomoč za izdelavo takšnega vozila. Vozilo je oblečeno v “Fire Orange” barvo, ki je bila originalno namenjena BMW E92 M3 GTS. V notranjosti je bila dodana ista barvna kombinacija, dodan je bil tudi M Performance volanski obroč in Bang & Olufsen zvočni sistem.

Tudi zunanjost je prirejena željam Wittmanna; pokrovi stranskih ogledal so obarvani svetleče črno, kromirani dodatki pa so bili potemnjeni. Glavna atrakcija zunanjih posodobitev je seveda M Perormance izpušni sistem, ki ga je izdelal Akrapovič, narejen iz titana s karbonskimi zaključki. Poleg karbonskih dodatkov so zatemnjena tudi platišča in prtljažni spojler.

Pod pokrovom motorja se skriva 4,4-litrski V8, ki je dobil tudi “Competition paket”.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code