Tokrat se z Akrapovičevimi izdelki selimo v BMW Motorrad oddelek, kjer BMW R 1200 GS Adventure pridobi izjemne umetnine izpušnih delov slavnega slovenskega podjetja.

Prenovljeni GS Adventure, ki mu lahko rečemo terenec med motornimi kolesi, je namenjen najbolj zagrizenim avanturistom in popotnikom in tudi v reklamnem videoposnetku je to jasno razvidno: raziskovanje prelepih slovenskih cest in Ljubljane. Štart je pri Plaza holetu v Ljubljani, nato BMW R 1200 GS Adventure potuje po  obvoznici, se zapelje po cesti na ljubljanski grad. Zgodba se preseli na most na Logu pod Mangartom, s spustom do Bovca, čez reko Sočo in v okolico slapa Boka. Prevožen je torej lep kos severozahodne  Slovenije tudi z nekaj “off-road” scenami, reklama pa je tudi dobra promocija za našo majhno in prelepo deželo.

akrapovic-slip-on

S pomočjo Akrapovič opcijskega izpušnega kolektorja iz titana in slip-on izpušnega sistema R 1200 GS Adventure pridobi na moči, izgledu  in unikatnem zvoku. Slip-Oni predstavljajo prvi korak v procesu tuninga izpušnega sistema in ponujajo odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo. Skupaj namreč dodata 3,9 kW moči in 8,9 Nm navora, zmanjša pa se tudi teža za 2,9 kilograma.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code