V tem primeru smo dobili zelo zanimivo digitalno upodobitev avtomobila, ki je mešanica nemške tehnologije in italijanskega dizajna.

Zaradi karantene imajo nekateri očitno veliko časa, kar včasih prinese zanimive rezultate. Avtomobilski digitalni ilustrator Aksyonov Nikita se je naprimer odločil, da bo združil dizajna BMW i3 in Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Tako je nastala fuzija nemške tehnologije in italijanskega dizajna, ki jo je poimenoval kar 2021 Alfa Romeo City Hybrid. Kdo bi si mislil, da se lahko tako različna avtomobila združita na način, ki dejansko ni tako napačen.

Kot lahko vidimo, je photoshop ekspert za osnovo uporabil BMW i3,  ter mu dodal značilne elemente italijanske športne limuzine. Te vključujejo celotni prednji konec, značilna alfina platišča in zadnji difuzor, ki morda nekoliko kontroverzno gosti štiri izpušne cevi. Za zadnje luči se je Aksyonov odločil, da ne bo uporabil tiste z modela Giulia, ampak bo raje uporabil dve okrogli luči, kot jih ima Alfa Romeo MiTo.

Nam je avtomobil dejansko noro všeč, saj smo že tako veliki ljubitelji modela BMW i3. Navkljub temu, da je to zgolj računalniška upodobitev pa ne izključujemo možnosti, da se bo nekje našel nekdo, ki bo zadevo realiziral. Konec koncev, se spomnite takrat, ko je Aston Martin vzel majhen mestni avtomobil Toyoto iQ, mu nadel ime Cygnet, nanj poveznil svojo masko, zanimiva platišča in nekoliko boljšo notranjost, ter ga začel prodajati po absurdni ceni?

Fotograf: Aksyonov Nikita

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code