Malo za hec, malo za res... se ekipa Auto Express odloči, da preizkusi Launch Control sisteme različnih znamk. Pridruži se jim tudi standarden 1,0-litrski Polo BlueMotion, ki vas bo presenetil...

[sam id=”15″ codes=”true”]

“Drag Racing” je ultimativna preizkušnja zmogljivosti med različnimi modeli, pa naj si bodo slednji med seboj primerljivi ali ne. Večinoma vozila zapeljejo iz štartne linije v popolnih razmerah, kaj pa če te razmere niso tako popolne?

Vsak proizvajalec zagotavlja, da je njihov Launch Control najboljši in najenostavnejši za uporabo. Da bi izjave postavili pred dejstva, so vozniki treh močnih zverin tekmovali med seboj… vendar v situaciji, kjer so morali pred samim štartom opcijo še vključiti. Cela procedura, ki je potrebna za zagon Launch Controla ni tako enostavna kot se morda zdi na prvi pogled. Tudi najbolj izkušeni vozniki so za vključitev opcije potrebovali nekaj sekund v svojih Nemcih: Porsche 911 Carreri 4 GTS, Bavarskem BMW M4 in Mercedesu-AMG C63 S.

Seveda je jasno, da vsa tri vozila na pravem tekmovanju za šalo prehitijo majhnega VW Polota, zaradi postavljenih pogojev pa slednji spelje mnogo bolj enostavno od svojih športnih rivalov. Na katero mesto se bo uvrstil v tem tekmovanju? Oglejte si v spodnjem posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code