Iz Bavarske prihajajo nove govorice o morebitni proizvodnji novega paradnega konjička: limuzine serije 9. BMW je namreč namignil, da bo na voljo tudi bolj luksuzen model, s še večjimi presežki luksuza serije 7, ki bo uporabljal tehnologijo Vision Future Luxury koncepta. Da bo BMW serija 9 stopila na proizvodno linijo še ni potrjeno, če pa […]

Iz Bavarske prihajajo nove govorice o morebitni proizvodnji novega paradnega konjička: limuzine serije 9. BMW je namreč namignil, da bo na voljo tudi bolj luksuzen model, s še večjimi presežki luksuza serije 7, ki bo uporabljal tehnologijo Vision Future Luxury koncepta. Da bo BMW serija 9 stopila na proizvodno linijo še ni potrjeno, če pa se napovedi uresničijo, ga lahko pričakujemo leta 2017.

future vision luxury

Model bi bil daljši od sedmice, kar pomeni, da bi v dolžino lahko meril približno 5500 milimetrov. Njegov glavni konkurent je v tem primeru nedvomno Mercedesu razreda S in Maybachu. Kot smo pisali včeraj, bmw razvija posebne luči za svoje prihajajoče modele, to vključuje tudi OLED zadnje luči, ki bi jih lahko uporabljala tudi devetka. Bomo na CES priča ravno konceptu serije 9? Na odgovore bomo morali počakati še nekaj dni.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code