Lastniki, ki zahtevajo od svojega BMW-ja več prefinjenosti, razkošja in zmogljivosti se za izboljšave vedno lahko obrnejo in zanesejo na Alpino. Alpina B6 Gran Coupe na primer postreže z veliko zmogljivostjo, čudovito elegantno zunanjostjo in prestižno notranjostjo, kar je perfekcija na kolesih v več pogledih. Ta Alpina B6 Gran Coupe pa je po zaslugi platišč ADV.1 še nekoliko izboljšana.

Alpina B6 Gran Coupe je utelešenje prestiža. Prinaša izjemno zmogljivost skupaj s krasnim izgledom, elegantnimi modifikacijami in razkošjem, ki ga nihče ne more spregledati. Ko lastnik zahteva več razkošja in boljšo zmogljivost se najpogosteje obrne na Alpino in njihove prestižne in nadvse zmogljive modele. Za razliko od BMW M6 Gran Coupe Alpina B6 ohranja tisto razkošje in udobje, ki ga športni M6 izgubi. Alpina B6 je kljub udobju in razkošju le nekoliko šibkejša od mogočnega M6, še vedno pa ponuja ogromno impresivne vozne dinamike in zanimivih zmogljivostnih številk.

Alpina B6 Gran Coupe Gets ADV.1 Wheels

Alpino B6 Gran Coupe poganja 4,4-litrski V8 Bi-Turbo, ki razvije kar 600 konjskih moči in maksimalnih 800 Nm navora. B6 Gran Coupe pospeši od 0 do 100 km/h v le 4,2 sekunde, doseže pa najvišjo hitrost 330 km/h. Poraba goriva naj bi bila 9,4 l/100 km, v zrak pa naj bi B6 izpustil 219 g/km plina CO2. Za razliko od BMW vozil Alpinini modeli glede najvišje hitrosti niso omejeni, kar poskrbi za povsem nov pogled na zanimive avtocestne potovalne hitrosti in potovanje na splošno. Aplina B6 je vsekakor perfektna za ljudi, ki uživajo v udobni in hitro vožnji na dolge razdalje.

Alpina B6 Gran Coupe Gets ADV.1 Wheels

Za lastnika tega primerka pa izpopolnitev podjetja Buchloe še ni bila dovolj. Lastnik je namreč s pomočjo podjetja TAG Motorsports dodal še nekaj vizualnih detajlov. Namestili so komplet elegantnih ADV.1 platišč, ki poskrbi za izstopajoč in čudovit videz kupeja. Platišča so velikosti 21×9,5 spredaj in 21×10 zadaj. Lastnik se je odločil za barvni odtenek brušenega aluminija, ki se lepo ujema z Alpina kovinsko modro barvo zunanjosti tega vozila.

Celotno galerijo tega lepotca lahko vidite spodaj.

Vir: ADV.1 WheelsFotograf: TAG Motorsport

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code