Vse se je začelo s serijskim BMW M4, končalo pa se je z edinstveno pošastjo. Avtomobil prihaja iz rok nemške predelovalne hiše ATT-TEC. Podjetje je dobro znano po poprodajnih predelovalnih projektih, zato so odlično poskrbeli tudi za ta avtomobil. Navduši že dejstvo, da ga bodo občudovali tudi zagovorniki serijskega - če bodo priznali ali ne.

Vsem, ki jih zanima svet visokozmogljivih športnih vozil je atraktiven izgled Alpine White BMW M4 vsekakor znan, saj velja za enega najlepših zmogljivih kupejev na trgu. Elegantne a hkrati agresivne linije visokozmogljivega kupeja so dodatno poudarjene prav v belem barvnem odtenku, poleg tega pa velja beli M4 za odlično osnovo za nameščanje poprodajnih izdelkov. Tokratni primerek se drži prav te prednosti.

Vse se je začelo s serijskim BMW M4, končalo pa se je z edinstveno pošastjo. Avtomobil prihaja iz rok nemške predelovalne hiše ATT-TEC. Podjetje je dobro znano po poprodajnih predelovalnih projektih, zato so odlično poskrbeli tudi za ta avtomobil. Navduši že dejstvo, da ga bodo občudovali tudi zagovorniki serijskega – če bodo priznali ali ne.

Alpine White BMW M4 Rocking A Set Of ADV.1 Wheels

Alpine beli BMW M4 pod seboj nosi komplet platišč ADV.1, uporablja pa tudi določene elemente iz ogljikovih vlaken. Kot rečeno M4 sedi na seriji platišč ADV5.2 M.V2 CS. Obarvana so v siv metalik odtenek, pohvalijo pa se z velikostjo 20×9 spredaj in 20×10,5 zadaj. Po zaslugi platišč ADV.1 serije CS so le-ta lahka, močna in izgledajo odlično, perfektno pa se podajo tudi k belemu M4. Če je vozilo dodatno spuščeno pa je končni izdelek že močno približan perfekciji. Manjka mu le majhen detajl – elementi iz ogljikovh vlaken.

V sklop delov iz ogljikovih vlaken so vključeni sprednji podaljšek spojlerja, zadnji aerodinamični difuzor in zadnji spojler. Po zaslugi C-Kraft Photography so nastale čudovite, kvalitetne in detajlne fotografije BMW M4. Za boljšo predstavo si oglejte spodnjo galerijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code