Ko si lastnik BMWja M2 imaš pravzaprav v lasti skoraj perfektnega malega visokozmogljivega kupeja. Najpomembnejša nadgradnja je zato zmanjševanje teže. Platišča iz ogljikovih vlaken zmanjšujejo težo in zagotavljajo višji nivo vozne dinamike, zmogljivosti v zavojih in vodljivosti.

Lastniki športnega BMW M2 nimajo veliko izbire, ko se odločajo o izboljšanju zmogljivosti in vodljivosti svojega vozila. V pravem pomenu besede je BMW izdelal perfektno uravnovešeno vozilo. BMW M2 z močjo oskrbuje 3,0-litrski TwinPower Turbo motor, ki razvije neverjetnih 272 kW (370 KM) in 465 Nm navora ter 35 Nm dodatnega Overboost-a skoraj brez zamika. To omogoča hitremu in okretnemu kupeju šprint 0-100 km/h v skromnih 4,5 sekunde. Opcijsko je na voljo 7-stopenjski M dvosklopčni menjalnik, ki združuje dve sklopki za izjemno hitro in gladko prestavljanje, neglede na to ali menjalnik prestavlja avtomatskem ali pa ga upravlja voznik.

Ker je zmogljivost že tako na zelo visokem nivoju so nadgradnje zmogljivosti omejene, in k slednjemu prispeva zmanjševanje teže, izboljšanje odzivnosti motorja in zagotavljanje bolj zmogljivega voznega vzmetenja. Ta BMW M2 je prejel izboljšave podjetja IND Distribution, ki je poskrbel za odlično in očitno menjavo platišč za kompet iz ogljikovih vlaken. Predelovalno podjetje je dobro znano po radikalnih predelavah, ki lastnika oskrbi z odličnim, visokokakovostnim in zmogljivim končnim izdelkom.

Alpine White BMW M2 Gets Carbon Fiber Wheels

BMW M2 v Alpine White barvnem odtenku, ki ga vidite na fotografijah sedi po novem na platiščih iz ogljikovih vlaken. Ne, ne zgolj v vzorcu ogljikovih vlaken. Ta platišča so dejansko narejena iz ogljikovih vlaken, izdelalo pa jih je avstralsko podjetje. Omenjeno podjetje se imenuje Carbon Revolution, njihova platišča pa lahko najdete na številnih OEM projektih, mad katere sodi nedavno predstavljen in dobro znan Ford GT350. Ta platišča so ena najlažjih, ki jih lahko trenutno najdete na trgu! Platišča nameščena na M2 so velikosti 19×9,5 spredaj ter tehtajo 8,3 kg in 19×10,5 zadaj s težo 8,45 kg. Lažja so celo od BBS FI-R platišč, ki so znana po svoji izredni lahkotnosti.

Celotna galerija Alpine White BMWja M2 z nadetimi platišči iz ogljikovih vlaken je na voljo spodaj.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code