BMW velja za eno najpopularnejših avtomobilskih znamk na svetu. Z ozirom na to seveda ni nič posebnega, če najdemo fotografije impresivnega vozila nemškega proizvajalca, ki je povsem prilagojeno drugemu koncu sveta in lastnikovim osebnim željam. Prav ti primerki so nekaj posebnega in občudovanja vredni.

Prav ta eleganten primerek BMW M4 prihaja iz Južne Koreje in nam daje vpogled v zanimivo kulturo Daljnega vzhoda. Fotografije je izdelal Ryu Jang Heoun Photography, prikazujejo pa nežno prilagojeno vozilo z nekaj poprodajnimi modifikacijami.

BMW M4 za trg Južne Koreje je oskrbovan z enakim 3,0-litrskim BMW TwinPower Turbo motorjem kot ga imamo v Evropi. Tudi moč, ki jo motor proizvede je identična in znaša 430 konjskih moči, kar daje BMW M4 impresiven pospešek o-100 km/h v le 4,1 sekunde. Ta primerek je opremljen tudi z 7-stopenjskim DCT (Dual Cluch Transmission) menjalnikom, ki zagotavlja svetlobno hitro pretikanje, uravnoteženo dovajanje moči in osupljivo pospeševanje.

DRV_7784

Pri tem Alpine White BMW M4 je seznam modifikacij precej kratek, vendar je vozilo kljub temu dovolj prilagojeno in posledično izstopajoče. Nameščena ima poprodajna platišča v zlatem barvnem odtenku. Slednja so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. Prav poseben in efektiven dodatek je vsekakor zadnji spojler iz ogljikovih vlaken podjetja Alpha-N, prav tako pa poleg izgleda poskrbi za boljši pritisk k tlom, kar izboljša vozno dinamiko tako na ravnini kot v zavojih.

DRV_7589

Fotograf: Ryu Jang Heoun Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code