Za podjetje kot je Vorsteiner, enostavno ni bilo dovolj ponuditi le nekaj karbonskih dodatkov.

Ravno zato se je podjetje ne dolgo tega, lotilo tudi izdelave izjemno lahkih ‘aftermarket’ platišč in tako so nastala Vorsteiner Flow Forged platišča, ki strankam po svetu ponujajo izjemno lahko, a vseeno cenovno dostopno rešitev. Čeprav so ta platišča primerna za večino lastnikov avtomobilov, pa nekateri vseeno zahtevajo več, zato so strankam ponudili tudi posebno linijo kovanih platišč, ki naj bi zadostile željam tudi najzahtevnejših strank.

Nova platišča tako vsak dan najdejo nove stranke, ki menijo, da so popolna izbira za njihov avtomobil, zagotovo pa se vsi strinjamo, da lastnik tega BMW M4 v Alpine White barvi, s temi platišči zagotovo ni brcnil v temo. Poganja ga namreč 3.0 litrski TwinPower Turbo motor, ki proizvaja kar 430 konjskih moči in poskrbi za nekaj zelo zanimivih številk. Do stotice BMW M4 namreč potrebuje le 4,1 sekunde, končna hitrost pa je (žal) omejena na 250 kilometrov na uro.

Za tega BMW M4, je bila adicija Vorsteiner V-SF 001 kovanih platišč v velikosti 20 palcev pravi zadetek v polno, saj platišča popolnoma pristojijo športnemu karakterju avtomobila. Polished Bronze barva ponuja zanimiv kontrast z Alpine White barvo, sam princip zmanjšanja nevzmetene mase pa pripomore tudi k boljšim zmogljivostim avtomobila. Za piko na i, je M4 dobil še karbonski zadnji spojler istega proizvajalca, ki zelo dobro zaključi videz celotnega avtomobila in z naravno barvo karbonskih vlaken poskrbi za zanimivejši videz zadka avtomobila, zagotovo pa prispeva tudi nekaj pritisne sile k tlom, ki pri višjih hitrostih pomaga stabilizirati vozilo. V zgornji fotogaleriji si v celoti oglejte ta prelep primerek F82 M4, morda kakšna slika zaide tudi na vaše ozadje namizja.

BMWBLOG-F82-M4-vorsteiner (11)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code