Čas res teče hitro... E46 M3 praznuje petnajst let, njegov dizajn pa še zmeraj lahko konkurira mlajšim modelom. Kralj M Coupejev vseeno včasih potrebuje kakšno osvežitev, tokrat slednja pride v obliki Vorsteiner platišč.

Čeprav bomo kmalu priča rojstvu novega M modela: F87 M2, ki bo podobnih dimenzij kot E46 M3, slednji še zmeraj ostaja kralj coupejev. Po mnenju mnogih je brezčasno oblikovanje in zvok čistokrvnega šestvaljnika nekaj, kar ga je v svetu avtomobilizma zapisalo v zvezde. K sreči se njegovega legendarnega naziva zavedajo tudi poprodajna podjetja, ki se občasno še posvetijo petnajst let staremu modelu.

e46-m3-vorsteiner (1)

Da bi E46 M3-ju prevrteli nekaj let, so se pri podjetju Vorsteiner odločili za elegantno rešitev namestitve nove obutve. Flow Forged V-FF 103 19-palčna platišča v Carbon Graphite odtenku so kot ulita za Alpine White bavarsko legendo. M3 novega tisočletja poganja 3,2-litrski atmosferski šestvaljnik, ki proizvede 343 konjskih moči in do stotice potrebuje le 5,1 sekunde, kar je impresiven čas tudi za leto 2015.

Vir: BMWblog

2 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code