Za ljubitelje vročine je prehod v jesen težka... z njo pridejo hladni in deževni dnevi, jekleni konjiči zgoraj brez pa so spravljeni v garažo do naslednjega leta. To velja za naše kraje, kaj pa Abu Dhabi? No, tam vročina ne popušča, prav tako pa ne tudi ponudba bavarskih kabrioletov.

Cabrio srednjega razreda je nedvomno eden najbolj vizualno privlačnih vozil BMW modelne palete… čeprav nas tokrat na fotografijah ne pričaka BMW M pa to ne pomeni, da nas bo najmočnejši bencinar 435i kaj manj navdušil. Njegove vizualne karakteristike so še dodatno poudarjene s pomočjo M Performance dodatkov karoserije: karbonski “lip”, stranski pragovi in pokrovi stranskih ogledal skupaj s črnimi ledvičkami poudarijo športni karakter.

bmw-435i-cabrio (5)

Kombinacija barv je občutno bolj razvidna pri Cabrio modelih, zato je zelo pomembno, da tudi za notranjost izberemo barvo, ki bo delovala v popolni harmoniji z barvo karoserije. Čeprav se na prvi pogled kombinacija Estoril Blau in Coral Red zdi nekoliko nenavadna pa se je po mojem mnenju drznost pri izbiri izplačala. Dzni karakter je poudarjen tudi z zvokom, saj ima štirica na sebi M Performance izpušni sistem skupaj s karbonskimi zaključki izpuha. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: BMWBlog.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code