Zagotoviti BMWju M3 v Atlantis Blue odtenku bolj privlačen zunanji izgled je težka naloga. Ko si pomagamo s kompletom platišč HRE P101 Performance pa postane precej lažje. Ta čudovit BMW M3 nosi poprodajna platišča in izgleda naravnost fenomenalno iz vsakega zornega kota. Z mekaj dodanih ogljikovih vlaken in M Performance dodatkov pa izgleda preprosto popoln.

Ko poskušate iz nakupa BMWja M3 izvleči čimveč je potrebno poseči po nečem posebnem, nečem nadpovprečnem. Odlična izbira je seveda poprodajna industrija. Po drugi strani pa je BMW F80 M3 v Individual Atlantis Blue odtenku dobra osnova za nadaljnje vizualne spremembe.

Atlantis Blue BMW M3 with HRE P101 Wheels

Odtenek Atlantis Blue se je na trgu pojavil z BMW E46 M3 in že takrat je izgledal fenomenalno. Od takrat nismo opazili veliko vozil, ki bi bila odeta v to čudovito barvo. A lastnik novega BMW F80 M3 je to spremenil. Kljub temu, da je za takšen Individual barvni odtenek potrebno odšteti okrog 5000 evrov, pa se lastniku obrestuje pogled na lastno vozilo, ko ga prvič pripelje na direktno sončno svetlobo. Sploh pa primerek izstopa ob dejstvu kako odličen je BMW F80 M3 in kako poseben izgled je prejel v množici primerkov, ki so se prodali po vsem svetu.

Cena BMW M3 se prične v Sloveniji pri 85.350 evrov, kar ga ne uvršča med cenovno ugodne avtomobile. A potrbno je vedeti, da je to eden najboljših vozniških avtomobilov, eden najbolje vodljivih vozil ter hkrati eden najbolj privlačnih športnih limuzin na trgu. Pod pokrovom se vrti 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo, ki razvije 431 konjskih moči. To zadošča za izstrelitev trenutnega BMW M3 o-100 km/h v 4,1 sekunde – če je opremljen z DCT (Dual Clutch Transmission) menjalnikom. M3 se bo med pospeševanju ustavil šele pri elektronsko omejeni najvišji hitrosti 250 km/h, kar je več kot dovolj za večino voznikov neglede na okoliščine.

Atlantis Blue BMW M3 with HRE P101 Wheels

Lastnik tega vozila je želel svoji vizualni personalizaciji dodati nekaj posebnega. Odločil se je za komplet platišč HRE P101 v temno brušenem odtenku. Platišča so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. To je bila pametna, izredno lahkotna, močna in privlačna rešitev. Poleg platišč je M3 opremljen še z M Performance sprednjim spojlerjem, zadnjim difuzorjem in majhnim spojlerjem na prtljažnih vratih. Spogledljivca si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: HRE Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code