Predelovalska hiša Liberty Walk je znana po ''odbitih'' predelavah serijskih vozil. Najbolj značilne za njih pa so različne ''widebody'' predelave.

Predelovalska hiša Liberty Walk že vrsto let izdeluje razne dodatke za vozila, a najbolj slovijo po izstopajočih ”widebody” kompletih odbijačev. Kljub temu, da je večini ljudem tak stil predelave všeč pa verjamemo, da prav vsem zagotovo ni. Predelovalska hiša Liberty Walk se je kot večina takih podjetij začela kot manjše podjetje. Podjetje je ustanovil takrat 26-letni Wataru Kato, sprva pa je parkirišče sprejelo le 3 vozila. Čez čas so podjetje razvijali in sedaj veljajo za eno izmed najbolj zvenečih imen v tej branži. Če se druge predelovalske hiše pri razvoju dodatkov držijo nekih okvirjev, to za revolucionarni Liberty Walk sigurno ne velja, saj predstavljajo najbolj ”odbite” predelave serijskih vozil.

BMWBLOG-bmw-m3-e92-liberty-walk (3)

Danes vam predstavljamo BMW E92 M3 s popolno Liberty Walk predelavo. Takoj opazimo sprednji podaljšek odbijača, razširjene blatnike tako spredaj kot zadaj, zadnji difuzor in celo zadnji spojler GT aero. Ker je avtomobil zaradi razširjenih blatnikov precej širši, so bila potrebna tudi globoka aluminijasta platišča. Namestili so tudi zračno vzmetenje, ki se prilagaja glede na vozne razmere oziroma se lahko spusti ali dvigne kot se vozniku zahote.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code