Kljub temu, da se bo proizvodnja za F80 M3 kmalu ustavila, verjamemo, da bo le-ta še dolgo prevzemal poglede mimoidočih.

Dejstvo je, da se konec proizvodnje za model F80 M3 kmalu približuje. A to ne pomeni, da bo bil ta kmalu pozabljen, prav nasprotno, še kar nekaj časa bo prevzemal poglede mimoidočih.  Primerek, ki vam ga predstavljamo danes je odet v Sapphire Metallic barvo zunanjosti, poleg tega pa prepriča z aluminijastimi platišči HRE P104 in dodatnimi karbonskimi dodatki. Pod pokrovom motorja najdemo učinkovit 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor s 431 ”konji” ter 486 Nm navora. BMW M3 te generacije stotico doseže v zgolj 4,1 sekunde! Končna hitrost se sicer konča pri elektronsko omejenih 250 kilometrov na uro. Kjub temu, da videz prepriča že v osnovi, se najdejo lastniki, ki si želijo nekaj več atraktivnosti.

BMWBLOG-Black-Sapphire-Metallic-BMW-M3-with-HRE-P104-Wheels-in-Satin-Black-Image1 (10)

Ta BMW M3 je opremljen s HRE P104 aluminijastimi platišči, dodali so mu pa tudi nekaj karbonskih dodatkov. Proizvajalec HRE je eden izmed boljših v svojem poslu, prav vsi izdelki pa se lahko pohvalijo z veliko mero natančnosti, kvaliteto in uporabo najbolj trdnih in lahkih materialov. Spredaj so dimenzije 20×8.5, zadaj pa 20×10.5. Ker so v Satin Black barvi, se odlično dopolnjujejo z zunanjostjo avtomobila in tako zagotovoijo še bol agresiven videz. Najdemo tudi karbonski zadnji difuzor in spojler, nameščen kar na prtljažnih vratih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code