Lastnik novega BMW M3 vsekakor ne more zgrešiti z barvnim odtenkom Austin Yellow. Lastnik tega primerka pa si je zaželel svoje vozilo v nekoliko bolj edinstveni obliki s poprodajnimi platišči Velos Designwerks in nekaj dodatnih aerodinamičnih elementov iz ogljikovih vlaken, ki priskrbijo bolj stilsko dovršen in agresiven izgled.

Z Austin Yellow na novem BMW M3 vsekakor ne morete zgrešiti. Prav ta odtenek je bil skupaj z Yas Marina Blue eden prvih na BMW M3 in M4, vse od takrat pa je med kupci zelo zaželena barva. Na tako izjemno barvo se seveda lepo podajo poprodajna platišča in dodatki iz ogljikovih vlaken, ki napravijo celostno bolj agresiven izgled.

BMW M3 poganja 3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor, ki razvije 431 konjskih moči in 550 Nm navora. Pospešek do stotice tako znaša 4,1 sekunde. M3 seveda brez težav pospešuje vse do elektronsko omejene najvišje hitrosti 250 km/h, ki je ravno pravšnja hitrost za pobeg na nemško avtocesto. Ob tako obetavnem začetku je BMW M# odličen avtomobil za naknadne poprodajne nadgradnje.

Austin Yellow BMW F80 M3 With Velos Designwerks Wheels 16

Pri tej športni limuzini je lastnik priskrbel čudovite zunanje dodatke, ki lepo začinijo zunanji izgled. Kot prvi dodatek so vsekakor platišča Velos Designwerks, ki poskrbijo za ravo agresijo vozila. Za to vozilo je lastnik izbral model platišč Velos VLS-01, ki povzdige slavo vozila. Platišča so velikosti 20×8,5 spredaj in 20×10,5 zadaj. Uporabljen je odtenek Brushed with Double Dark Tint & Gloss Clear, pod platišči pa se bohotijo športne zavore.

Dodatno so nameščeni tudi zadnji spojler, stranski pragovi, zadnji difuzor in sprednji podaljšek spojlerja iz ogljikovih vlaken.

 

Vir: Velos Designwerks

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code