Podjetje Avto Aktiv je v ljubljanskem BTC odprlo povsem nov MINI salon, ki velja za edini MINI salon v Ljubljani. Ob družbi odlične glasbe, okusne hrane in pijače ter izjemnih vozil smo se jim pridružili tudi mi, ekipa BMWblog Slovenija.

Mini je v Sloveniji (kar se salonov tiče) zelo slabo zastopana znamka. Zanj se najbolj zagreto trudi podjetje Avto Aktiv, ki je tokrat povsem nov salon postavilo v samem središču Slovenije, v ljubljanskem BTC. Novi salon je relativno majhen kar sovpada z imenom znamke, ambient ter postavitev salona pa ste izredno prijetna.

Ob prihodu na kraj dogodka nas je na parkirišču pričakala lepa flota vozil, med katerimi so bile različice JCW, Cabrio, idr., v vetru pa so plapolale zastave, ki so razkrivale kdo je organizator dogodka. Za takšen “mini” dogodek je bilo prisotnih ljudi zares “maxi”, kar se je kazalo v izredno prijetnem dogajanju.

BMWBLOG - BMW slovenija - MINI Avto Aktiv -MINI slovenija - MINI otvoritev salona BTC Ljubljana (1)
Nov MINI salon v ljubljanskem BTC

Vse zbrane so sprva nagovorili direktor podjetja Avto Aktiv, Matjaž Poropat ter vodja marketinga, Seni Čatič, ki je nadaljeval tudi z razkritjem ter podrobnim opisom povsem novega Mini Countryman. Svoje pozdrave ter vizijo za prihodnost je podal tudi Maciej Galant, generalni direktor BMW Group Slovenija, ki je vse zbrane počastil s svojo prisotnostjo.

Direktor BMW Group Slovenija, Maciej Galant

Kot se za Mini spodobi je bilo po uvodnih govorih tudi primerno mladostno vzdušje za katero je poskrbela že stara znanka na sceni MINI, pevka Alya. Opaziti je bilo mogoče zelo veliko različnih ljudi, od manj, pa se do zelo vplivnih. Ob prijetni glasbi, odlični hrani ter kozarcu penine smo tako občudovali najprej nov, izredno preprost, a sodoben salon, nato še še novega Mini Countrymana.

BMWBLOG - BMW slovenija - MINI Avto Aktiv -MINI slovenija - MINI otvoritev salona BTC Ljubljana (40)

Če vas pot zanese mimo novega salona Mini v BTC, se ustavite ter si oglejte vozila, prijazno osebje Din Beriša (vodja prodaje) in Jernej Caruso (prodajni svetovalec) pa vam bosta z veseljem pomagala z vsemi vašimi vprašanji.

BMWBLOG - BMW slovenija - MINI Avto Aktiv -MINI slovenija - MINI otvoritev salona BTC Ljubljana (26)
Iz leve proti desni: Din Beriša (vodja prodaje), Jernej Caruso (prodajni svetovalec) in direktor BMW Group Slovenija, Maciej Galant
Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code