Dolgo pričakovani BMW X7 je že skoraj pred vrati, sedaj pa je na splet ušel še spisek dodatne opreme za BMW X7 xDrive50i.

Prihajajoči BMW X7 naj bi bil najbolj popularen ravno v različici xDrive50i, ki jo poganja 4.4 litrski twin-turbo V8 motor z zajetnimi 460 konjskimi močmi. Spisek standardne opreme potrjuje, da bo vozilo opremljeno z osem stopenjskim avtomatskim menjalnikom in seveda njihovim štirikolesnim pogonom z imenom xDrive. Pogled na opcijsko opremo pa razkriva nekaj presenečenj, med katerimi najbolj v oči pade M Sport zadnji diferencial. Namreč noben xDrive BMW model do sedaj, še ni imel vgrajene samodejne zapore diferenciala, razen nove generacije BMW M5. Posledično je možno, da bo imela različica xDrive50i štirikolesni pogon, ki bo skoraj identičen tistemu v BMW M5, ali bo alternativno ravno tako ponujal le zadnji pogon.

Poleg športnega diferenciala, seznam dodatne opreme vključuje tudi ambientalno osvetlitev, masažne sedeže za voznika in sovoznika, ‘soft close’ avtomatska vrata, daljinski vžig avtomobila in sistem za gledanje v temi s prepoznavanjem objektov t.i. night vision. BMW je nedavno tega začel izdelavo pred produkcijskih različic BMW X7 v svoji tovarni v Spartanburgu, domu X linije. Te avtomobili bodo uporabljeni za homologacijo, registracijo in vzdržljivostno testiranje v ekstremnih pogojih, kar bo zagotovilo, da bo BMW X7 ob izidu res narejen po najvišjih standardih in pripravljen na vse.

BMWBLOG-preproduction-BMW-X7 (13)

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code