Žal ste prepozni, saj se je le nekaj dni nazaj na spletni strani bringatrailer.com, za 27 tisoč dolarjev (nekaj manj kot 22 tisoč evrov) prodal lep primerek BMW E24 M6.

Če imate radi stara vozila znamke BMW, potem zagotovo obožujete BMW E24 M6. Ta čudovit primerek  črnega BMW E24 M6, ki je bil nedavno tega prodan na spletni strani bringatrailer.com, je bil leta 1988 kupljen v Kanadi, kjer je ostal do septembra 1995, ko je dobil novega lastnika iz Massachusettsa. Takrat so mu pri prevoženih 83.844 kilometrih zamenjali števce tako, da od takrat naprej kažejo hitrost in prevoženo razdaljo v miljah. Avtomobil je imel v času prodaje prevoženih 74.240 milj (nekaj manj kot 120 tisoč prevoženih kilometrov), kar za 3.5 litrski S38 vrstni šestvaljnik in 30 let star avtomobil, niti ni tako veliko.

Preko pet stopenjskega menjalnika se moč prenaša na zadnji kolesni par, avtomobil pa je opremljen s 16 palčnimi originalnimi BMW platišči. Znotraj najdemo sivo usnje, ki se popolnoma sklada s črno barvo zunanjosti. Vgrajen ima tudi originalni radio, potovalni računalnik, električni pomik prednjih sedežev in kot se za M avtomobil spodobi, tudi ‘M’ športni volan ter ‘M’ prestavno ročico. Presenetljivo lahko v prtljažniku najdemo celo popoln originalni set orodja.

BMWBLOG-E24-M6 (25)

Prodajalec je poleg vozila ponujal tudi vso servisno zgodovino od leta 1991 naprej. Spodaj je vidno nekaj malega korozije, kar je za tako star avtomobil tudi normalno, bojda pa je bilo več karoserijskih delov tudi že pobarvanih, kar pa ne pomeni nujno škode na avtomobilu. Če sklepamo po carfax poročilu, ki je ravno tako priloženo avtomobilu, ni bil avtomobil udeležen v nobeni nesreči, ali drugih večjih kozmetičnih popravilih iz slik pa lahko vidimo, da zunanjost vseeno potrebuje nekaj ljubezni. Novemu lastniku zagotovo želimo veliko srečnih in varnih kilometrov, vsem nam pa je lahko žal, da avtomobila nismo našli prej, saj 22 tisočakov dandanes res ni več veliko za tak košček zgodovine.

BMWBLOG-E24-M6 (7)

Vir: bringatrailer.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code