Cene BMW M3 generacije E30 se nevzdržno višajo, zato je v primeru, da si želite odlično ohranjen primerek po solidni ceni skoraj zadnji čas za nakup.

BMW M3 generacije E30 je hitro postal eden najbolj zaželenih modelov bavarske znamke BMW na svetu. To pa pomeni, da je iskanje vrhunsko ohranjenega primerka vse težje. Za vse tiste, ki iščejo vrhunski primerek, je zdaj pravi čas za nakup, pa čeprav se le-ta nahaja čez lužo. BMW M3, ki vam ga predstavljamo danes je iz leta 1991. Trenutno je naprodaj na spletnem portalu Bring A Trailer. V času pisanja je bila najvišja ponudba 31.501 dolarjev, kar pomeni slabih 28 tisoč evrov. Avtomobil se na koncu ni prodal, saj ni bilo dosežene najnižje cene. Še je čas za nakup.

Zunanjost športnega avtomobila BMW M3 E30 je odeta v Diamantschwartz Metallic (Diamond Black Metallic) barvo in zdi se, da je v odličnem stanju. Nekateri dodatki še bolj izstopajo, kot je sprednji spojler M3 Evo in eleganten zadnji spojler ter komplet 15-palčnih BBS platišč z 205/55 Yokohama pnevmatikami. Števec kilometrov se nahaja pri 204.006 kilometrih, kar je visoko število za vsak E30 M3.

Kljub velikemu številu prevoženih kilometrov je pogonski sistem tega primerka BMW M3 E30 v dobrem stanju. Na žalost je bil avto v letu 2009 vpleten v manjšo nesrečo, posledično je bil zamenjan blatnik. Kabina je oblečena v sivo usnje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code