Ste dovolj pogumni, da bi izbrali takšnen končni premaz za vašega jeklenega konjička? Iz Bimmerposta prihajajo fotografije dveh popolnoma novih F82 M4 Coupejev, ki se ponašata z zelo posebnima odtenkoma.

BMW Individual omogoča bolj zahtevnim lastnikom, da ob naročilu izberejo tudi barvni odtenek po svojih unikatnih željah. Nekaj jih je že predlaganih, kot so na primer Pyrite Brown, Tanzanite Blue in Azurite Black, če pa ste še bolj zahtevni lahko izberete končni premaz iz cele palete barv. Večina kupcev izbere takšnega, ki je bil v preteklosti že kdaj uporabljen na kakšnem BMW modelu.

hellrot-m4 (4)

Na spletu, razen treh predlaganih barv, ne boste našli Individual konfiguratorja. Če želite vašo željo uresničiti, jo morate predstaviti BMW AG, kateri jo nato odobrijo. Večina Individual barv je že bila uporabljena za starejše generacije bavarcev, če pa želite nekaj popolnoma novega, bodite pripravljeni za vaš končni premaz odšteti ceno, ki ni primerna za navadne smrtnike. M štirici na fotografijah uporabljata barvi, ki sta že bili uporabljeni. To sta “Signal Green” in “Hellrot“, ki voziloma dodata unikaten izgled in na cestah nedvomno zbujata veliko pozornosti.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code