Black Betty je projekt, ki ga je poimenovalo ameriško podjetje TAG Motorsports. F82 M4 je na sebi nosil že mnogo platišč, različnih vzmeti in izpušnih sistemov, njegova zadnja preobrazba pa je Vorsteiner GTRS4 widebody paket.

Black Betty je postal “Fat” Betty s pomočjo podjetja Vorsteiner, ki je nekaj mesecev nazaj prvič predstavilo spremembe karoserije za najbolj agresivno predelavo M4 doslej. Skupaj s kalifornijskim podjetjem je črna zverina postala prava umetnina, ki je bila doslej predstavljena le v Austin Yellow barvi.

tag-motorsports-m4-gtrs4 (6)

Končni izdelek je neizprosen, nadpovprečno razširjen, agresivnejši in privlačnejši od vaših najbolj divjih sanj. Ekipa TAG Motorsports je nedvomno prikazala najvišji nivo predelav, zaradi katerega M4 uporablja celo artilerijo dodatnih delov. Najbolj očiten je GTRS4 Aerodinamični paket, sledijo mu HRE RS100 20-palčna platišča oblečena v Pirelli PZero pnevmatike, Bilstein Clubsport prilagodljivo vzmetenje, Akrapovičev Evolution line izpušni sistem iz titana, Vorsteinerjev zadnji spojler, cel kup M Performance delov, Awronov zaslon, za piko na i pa je TAG priskrbel individualno Porsche Mint Green notranjost in zavorne čeljusti.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code