BMW 440i Gran Coupe izvedenke je z M Performance deli še nedvomno bolj impresiven kot sicer. Lepotca, ki preseneča tudi v notranjosti si lahko podrobno ogledate v spodnji fotogaleriji.

Poleg premierne prestavitve M Performance delov za BMW M5 in unikatne različice modela M3, s katero praznujejo 30. letnico obstoja te različice na ameriškem trgu, je nemški proizvajalec avtomobilov predstavil tudi 440i Gran Coupe, ki je opremljen s številnimi M Performance deli pred uradnim začetkom SEMA dogodka.

BMWBLOG-BMW-440i-Gran-Coupe-M-Performance-SEMA (8)

Zunanjost je prejela kar nekaj izboljšav. Najdemo prtljažni spojler iz karbonskih vlaken, karbonski sprednji podaljšek odbijača in M Performance izpušni sistem s karbonskimi zaključki cevi.  Kljub temu, da predelave niso tako izrazite, zagotavljajo dovolj agresivnosti, da ta primerek izstopa od drugih.

Kot se za vse BMW modele, ki so nekoliko bolj ekskluzivni spodobi, so se dizajnerji lotili tudi notranjosti. Namestili so veliko dekorativnih elementov iz karbonskih vlaken na osrednjo konzolo, prostor okoli prestavne ročice in armaturno ploščo. Sicer pa najdemo tudi M Performance volanski obroč z manjšim digitalnim zaslonom. Seveda pa notranjost, kot čudovito celoto, zaokrožijo tudi kvalitetni sedeži iz usnja BMW Individual programa.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code