Pooblaščeni prodajalec BMW vozil A-Cosmos se lahko od danes naprej pohvali s prvim Isetta Lounge kotičkom v Sloveniji. Le-tega so danes premierno otvorili ob družbi izjemnih vozil bavarskega proizvajalca, seveda pa smo se jim pridružili tudi mi.

BMW Isetta predstavlja v Italiji zasnovan izjemno kompakten mestni avtomobil in tako tudi eden izmed najbolj nenavadnih modelov v bogati zgodovini bavarske znamke. BMW Isetta je v svetu avtomobilizma prepoznana kot ”balončkasti avtomobil”, a po zaslugi motociklističnega motorja prostornine 245 ccm je presenečala s porabo, ki je znaša le 3,6 litra na sto prevoženih kilometrov. Gre za zelo uspešen model, saj je bil zaradi edinstvenega koncepta, omenjene nizke porabe in velike mere praktičnosti pri vsakodnevni vožnji prodan v kar 161,728 primerkih.

BMWBLOG - BMW A-Cosmos - Lounge BAR Isetta (13)

Tako kot pa je unikatno vozilo je unikaten tudi Isetta Special Lounge kotiček, ki zaradi majhnosti in ambienta sovpada z modelom Isetta. Preseneča z različnimi okusi z značilno italijansko atmosfero, obenem pa vsem strankam omogoča, da se v družbi odličnih BMW vozil sprostijo in v miru počakajo medtem ko za njih skrbno skrbijo uslužbenci. Isetta Special Lounge kotiček sledi smernicam, ki so jih začrtali že drugi BMW saloni po celem svetu; ponuja kavomat, različne napitke in seveda tudi prigrizke. Tudi na otvoritvi nas je A-Cosmos razvajal z odlično hrano in prijetno atmosfero, zato obisk salona A-Cosmos toplo priporočamo, saj vas bo pričakalo prijazno osebje in odgovorilo na vsa vaša vprašanja. Isetta Special Lounge kotiček bo tako odlično služil tudi za vse sproščujoče pogovore z osebjem. Vabljeni!

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code