Z leti je postal zelo razredčen, vendar njegovemu oblikovanju ni primere. Predstavljamo vam nemško predelavo E21 serije 3.

Če že opazite staro trojko na cesti ali ob njej, je ta verjetno precej zanemarjena. Še toliko manj boste prvo generacijo legendarne dinastije opazili v modernejši preobleki z nekaj predelavami in dodatki. Naslednji primerek v beli barvi karoserije je verjetno eden najlepših, ki se dandanes še aktivno sprehajajo po cestah. Belgijski E21 se je v vsej svoji veličini prikazal na DreamworkZ Car Tuning dogodku, kjer so mu družbo delali še nekateri drugi unikatneži na štirih kolesih. Kot se za starodobnike spodobi, tudi bavarski primerek uporablja BBS Classic platišča, katerim pa se je zaradi nizke lege na cesti vozilo nekoliko prilagodilo z razširjenimi blatniki in nekaj negativnega “camberja” na zadnji osi.

bmw-e21-serija3 (3)

Da bi se nekoliko moderniziral, BMW serije 3 uporablja karbonska vlakna, ki so razvidna na armaturni plošči, pokrovih stranskih ogledal in ročicah za odpiranje vrat, za dirkalni pridih pa poskrbijo še športni sedeži. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

Vir: Autotuning

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code