BMW E30 M3: Zakaj vrtoglava cena ni problem?

0
Prva generacija BMW M3 se je v ceni za ponovno prodajo strmo vzpenjala, celo hitreje, kot smo si sploh lahko zamislili. Danes gre za resnično zbirateljski avtomobil, ki ga lahko največkrat vidimo v klimatsko nadzorovanih razstavnih prostorih.

Matt Farah, znani YouTuber, katerega posnetke lahko najdemo na kanalu The Smoking Tire, je ugotovil, da se za vso to cenovno norostjo skriva dober razlog. Farahu so namreč ponudili, da lahko izkusi vožnjo z BMW E30 M3, ki ima za sabo le slabih 132 km, saj je bil testni avtomobil za nekaj Evolution III delov ter  za namestitev nekaj lepih karbonskih dodatkov BMW Motorsport.

Kot zanimivost lahko še dodamo, da je Farah v preteklosti že vozil M3 prve generacije v BMW Performance centru v Južni Karolini. Takrat je bil mnenja, da je bila steza preozka in neprimerna za testiranje takšnega vozila. Tokrat ga je pot vodila skozi kanjone. Rezultat? Nič drugega kot pozitiven! Še posebej je izpostavil fantastičen zvok, ki ga iz vozila izvabi štirivaljni motor S14.

Če smo iskreni: ste od avtomobila, katerega cena premore šest ali včasih še celo več številk, pričakovali kaj drugega?

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code