BMW E36 M3 kabriolet za božično darilo? Zakaj pa ne!

0
Eden izmed razlogov zanj: trenutno prevozno sredstvo je že stara, dotrajana Toyota RAV4, ki je puščala vsepovsod. In kaj drugega naj bi fant za božič podaril svojemu dolgoletnemu in predanemu dekletu? Nov avtomobil, brez dvoma!

Pa vendar ne katerikoli avtomobil. Pogoji so, da mora imeti vozilo stil in osebnost, dobra “predstava” pod pokrovom pa bi sploh pomenila še dodaten bonus. Proračun? Kljub zahtevam še vseeno dokaj skromen. Misija najti nekaj manj dragega od lepega kosa nakita tako ne bi smela biti prevelik problem. Rezultat je tako BMW E36 M3 kabriolet.

Mladenič po imenu Tyler Hoover, ki na spletnem portalu YouTube objavlja na kanalu Hoovies Garage, se je za božič odločil presenetiti svoje dekle. Avtomobil iz leta 1998 ima na števcu zgolj slabih 245 kilometrov, od prijatelja pa ga je odkupil za približno 3000 ameriških zelencev. Dodati je bilo potrebno še 1500 dolarjev za nekaj manjših popravkov, a kljub temu je celostno gledano cena prijazna ušesu, še bolj pa denarnici No, kljub temu pa se prva vožnja ni končala kaj preveč spodbudno, saj že ob vžigu vrstni šestvaljnik nikakor ni zvenel prav. Še več, na testnem krogu se je pokazalo še nekaj dodatnih vprašajev. Hja, božično darilo je tako bilo rahlo pokvarjen rabljen avtomobil. A vendar, misel je tista, ki šteje.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code