Načrtovane so že spremembe za BMW serije 3. F30 serija 3 bo dobila facelift/ LCI (Lifestyle Cycle Impulse). Predvidoma se bo proizvodnja posodobljenega BMW pričela poleti 2015, spremembe pa bodo vidne pri nekaj zunanjih malenkostih in pri motorjih. Najbolj opazna sprememba je po fotografijah sodeč, vidna na prednjem odbijaču in spremenjeni obliki prednjih luči ter ledvičk z […]

Načrtovane so že spremembe za BMW serije 3. F30 serija 3 bo dobila facelift/ LCI (Lifestyle Cycle Impulse). Predvidoma se bo proizvodnja posodobljenega BMW pričela poleti 2015, spremembe pa bodo vidne pri nekaj zunanjih malenkostih in pri motorjih. Najbolj opazna sprememba je po fotografijah sodeč, vidna na prednjem odbijaču in spremenjeni obliki prednjih luči ter ledvičk z 11 letvicami.

Facelifted-BMW-3-Series-6

Če gledamo zgodovino BMW-jevih faceliftov, bi lahko tudi pri seriji 3 pričakovali vgraditev novih LED zadnjih luči. Na zadnjih lučeh sicer ni nobene kamuflaže, zato so spremembe v tej smeri vprašljive. 

Facelifted-BMW-3-Series-4

Večina sprememb bo narejenih pod pokrovom motorja. Po najnovejših informacijah naj bi 335i postal 340i z LCI osvežitvijo, medtem ko bo N55 motor zamenjan z B58. Tudi 328i bo zamenjal motor, saj bo postal 330i z B48 namesto sedanjega N20 motorja.

Najnovejše fotografije prikazujejo F30 LCI, ki bo pričel s proizvodnjo julija 2015.

Facelifted-BMW-3-Series-2



PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code