BMW F80 M3 odet v Atlantis Blue barvo zunanjosti in z HRE alumunijastimi platišči in številnimi poprodajnimi dodatki je brez dvoma prava paša za oči.

Medtem ko BMW že vneto pripravlja novo generacijo športne različice M3, številni lastniki trenutnih M3 veselo predelujejo svoje primerke. F80 M3 je seveda še vedno aktualen, tudi leta se mu ne poznajo kaj preveč. Po ogledu spodnjih fotografij pa lahko trdimo, da je F80 M3 z nekaterimi predelavami možno spremeniti v vozilo, ob katerem bo prav vsak mimoidočih brez dvoma zastal dih. Ta primerek smo opazili na spletnem portalu Bimmer Post, odet pa je v Atlantis Blue barvo zunanjosti. Le-ta slovi kot ena izmed najimenitnejših barv, saj je ena izmed redkih, ki lepo prikaže vse agresivne linije in poteze karoserije športne limuzine.

BMWBLOG-Atlantis-Blue-BMW-M3-1 (16)

Videz sicer dopolnjujejo tudi kvalitetna aluminijasta platišča proizvajalca HRE z Michelin Pilot Super Sport pnevmatikami, 3D Design karbonskimi dodatki na zunanjosti, zatemnjenimi stekli, vozilo pa je tudi močno znižano s pomočjo K3 V3 nastavljivim vzmetenjem. Mi menimo, da gre za enega izmed najbolj unikatnih, če ne tudi najlepših primerkov F80 M3, saj lastnik ni pretiraval s predelavami, temveč je vse poprodajne dodatke skrbno izbral.

 

 

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code