BMW je za razkritje svojega koncepta izbral CES 2017. S svojim konceptom želijo pokazati kako bo izgledala notranjost njihovih vozil v prihodnosti. Se je veselite?

BMW i Inside Future je koncept, ki združuje vso pametno tehnologijo, ki je prisotna na trgu, vključno s sistemom HoloActive Touch, ki je zadnja inovacija znamke BMW na področju upravljanja informacijsko-pametnih sistemov.

BMW HoloActive Touch je revolucionaren korak v sistemu BMW iDrive. Združuje namreč vse prednosti BMW Head-Up projektorja s tehnologijo Gesture control (upravljanje s kretnjami) ter zaslonom odzivnim na dotik. Poleg omenjene tehnologije HoloActive Touch ponuja lebdeč projiciran prikaz informacij, s katerimi voznik lahko upravlja s “pritiskom” na navidezni zaslon. Pravzaprav se voznik sploh ne dotika nikakršne površine.

Kar se tiče dizajna i Inside Concept ne vsebuje nikakršnih vrat, tradicionalne strehe, vetrobranskega stekla in zadnjega okna. Posebnost koncepta so tudi povsem zaprte pnevmatike, ki se skrivajo pod karoserijo, notranjost pa je izdelana v minimalističnem slogu, ki vključuje sistem HoloActive Touch in interaktivni zaslon, ki je razpotegnjen čez celotno armaturno ploščo.

Vam je takšna notranjost prihodnosti všeč? Oglejte si jo v galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code